Af: Vægtkonsulenterne
(1 person)
Ingredienser
120 g kyllingebryst (tern)
5 g olie (til stegning)
lidt karry
50 g porre (fintsnittet)
lidt løg (finhakket)
½-1 dl bouillon
lidt citronsaft
salt og peber
50 g DDV-yoghurt (7%)
Rodfrugtsalat:
50 g gulerødder
50 g knoldselleri
50 g rødbede
1 æble (f.eks. Ingrid Marie, tynde både)
citronsaft
- Varm olien op og tilsæt karry og kyllingebryst. Svits videre i nogle min. Tilsæt porre, løg, bouillon, citronsaft, salt og peber og lad det simre i ca. 10 min.
- Vend yoghurten i og varm retten igennem før servering.
- Skær rodfrugterne i tændstikstykker. Kom dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad det trække i 1 min. og hæld vandet fra. Vend æblestykkerne med citronsaft og bland dem i salaten. Pynt med persille.
Kalorier: 370 kcal
Protein: 32 g 34%
Kulhydrat: 27 g 33%
Fedt: 14 g 33%
Kostfibre: 8 g
Udgivet af hjemmet.dk, 03. JAN. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]