Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
120 g laksefilet (med skind)
25 g DDV-yoghurt (7%)
1 tsk rødløg (hakket)
1 tsk purløg (klippet)
lidt hvidløg (hakket)
salt og peber
Råstegte grønsager:
50 g gulerødder (stave)
50 g rødløg (både)
50 g bønner (nippede, halve)
5 g olie (til stegning)
- Læg laksen med skindsiden nedad. Skær et snit midt i den på den lange led. Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
- Rør yoghurten med krydderurter, salt og peber og kom blandingen i “lommen” i laksen.
- Bag den i ovnen i 10-15 min., til den er fast og mør.
- Steg grønsagerne i fedtstoffet på en pande i ca. 10 min., så de stadig har bid. Servér grønsagerne med den bagte fisk.
Kalorier 354 kcal
Protein 28 g 32%
Kulhydrat 12 g 17%
Fedt 20 g 51%
Kostfibre 4 g
Udgivet på hjemmet.dk, 28. MAR. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]