Quinoataboulet med laks

Af: Vægtkonsulenterne

Find DDV's opskrift på taboulet med quinoa og laks her

Sund og velsmagende lavkarbo-frokost, der også nemt kan tages med i madpakken.

Ingredienser

75 g tilberedt quinoa
2 håndfulde, blandede krydderurter (dild, mynte, persille, purløg)
10 g rapsolie
1 spsk lys balsamicoeddike
salt & peber
80 g røget laks
citron i både

  1. Kom den kogte quinoa i en skål. Hak alle krydderurterne fint, eventuelt i en minihakker.
  2. Vend dem herefter i quinoaen sammen med olie og eddike. Krydr med salt og peber.
  3. Anret salaten med røget laks i skiver. Server taboulet’en med citronbåde til at dryppe henover.

Opskriften blev udgivet af hjemmet.dk, 09. OKT. 2013

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*