Hjemmelavede guldkorn

Af: Vægtkonsulenterne

Find DDV's opskrift på hjemmelavede guldkorn her

Er du eller dine børn vilde med guldkorn? Guldkorn som vi kender dem fra morgenmadprodukterne, er fyldt med sukker og bidrager ikke med meget nærring. Prøv i stedet vores hjemmelavet version af guldkorn som du kan spise med god samvittighed.

 

30 g speltkerner
5 g olie til stegning/bagning/pensling
1 tsk sukrin

Sådan gør du:
  • Kom speltkernerne i meget varm olie (ca. 15 g) og de vil nærmest poppe som popkorn.
  • Lad dem alle poppe, men tag af varmen, før de begynder at blive for mørke.
  • Hæld ud på køkkenrulle, så papiret suger overflødig olie.
  • Drys med sukrin, mens de stadig er varme. Lad dem afkøle.
  • Spis med mælk på.

Tip: Spis dine hjemmelavede guldkorn med frugt eller bær!

Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk, 02. november 2015

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*