Af: Vægtkonsulenterne
Sprøde og saftige grillede grønsager med en frisk og velsmagende myntepesto.
Ingredienser
100 g peberfrugt
100 g squash
100 g forårsløg
1 fed hvidløg
5 g olie
salt
Myntepesto
1 bundt mynte (eller anden krydderurt)
50 g parmesanost (max 45+)
10 g pinjekerner
10 g olie
2 spsk lys balsamicoeddike
salt & peber
Skær peberfrugt, squash og forårsløg i passende, grove stykker.
Pres hvidløget ud i olien, vend det rundt med grønsagerne og tilsæt lidt salt.
Grill grønsagerne på en havegrill eller grillpande, til de har mørke striber og er tilpas møre.
Kom mynte i en minihakker. Tilsæt parmesanost, pinjekerner, olie og balsamicoeddike. Kør det godt igennem til en jævn pesto og smag til med salt og peber. Konsistensen kan eventuelt fortyndes med lidt vand.
Server de grillede grønsager med pestoen henover.
Opskriften er fra bogen: “Low Carb”.
Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk – 06. maj 2013