Spicy selleriburger med laks & hot mayo.

Af: Vægtkonsulenterne

Find opskriften på DDV's spicy selleriburger med laks og hot mayo her

Ingredienser

200 g selleri
1 tsk olie
50 g laks
50 g torsk
1 lille rød chili
mynteblade
limesaft
ingefær
salt
peber
evt. limeskal (øko)
100 g agurk
brøndkarse

Hot mayo
5 g mayonnaise
50 g skyr
10 g chilisauce

Skær sellerien i skiver, og brun dem på en slip-let-pande et par minutter på begge sider. Bag derpå sellerien mør ved 200° i ca. 15 minutter.

Hak laks, torsk, chili og mynte og rør til en fars med limesaft og revet ingefær. Krydr med salt og peber og eventuelt lidt revet limeskal. Form fiskefarsen til en flad ’burgerbøf’, og gennemsteg den nogle minutter på begge sider.

Rør dressingen sammen. Læg de bagte selleriskiver sammen om den stegte laksebøf sammen med skiver af agurk, brøndkarse og dressingen.

Tip: Man kan også komme stegte fiskefileter mellem selleriskiverne i stedet for lakseburgerbøffen.

Opskriften er fra bogen ‘Low Carb vol. 2’.

Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk, 21. november 2013

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*