Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
170 g kyllingebryst (to flade stykker)
5 g olie
1 tsk stødt garam masala
salt og peber
Abrikosbagte tomater:
150 g tomater (halve)
2 friske abrikoser (halve)
10 g abrikosmarmelade
3 tsk sød soja
friske timiankviste
salt og peber
Couscous:
75 g couscous (tilberedt)
1 håndfuld friske krydderurter (hakkede)
1 fed hvidløg (hakket)
25 g skalotteløg (hakket)
citronsaft
15 g olie
salt og peber
- Vend tomater og abrikoser rundt i et fad med abrikosmarmelade og soja. Tilsæt timiankviste, salt og peber.
- Bag det hele i en 200 grader varm ovn i en halv time.
- Bland couscoussen med krydderurter, hvidløg og skalotteløg. Tilsæt citronsaft, olie, salt og peber og vend det rundt.
- Pensl kyllingestykker med olie, krydr med salt og peber og steg det på en grillpande.
- Anret kylling med couscous, tomater og abrikoser og server.
Kalorier 494 kcal
Protein 37 g (29%)
Kulhydrat 38 g (30%)
Fedt 23 g (41%)
Kostfibre 7 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Sund & Slank året rundt – Middage”.
Udgivet på hjemmet.dk – 20. JUN. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]