Jordbærgrød

Af: Vægtkonsulenterne

Jordbærgrød

Ingredienser:
150 g frosne jordbær
½ dl vand
25 g Åblomst-multisød (eller sukrin)
2 tsk kartoffelmel + ¼ dl vand
Tilbehør:
minimælk, drænet yoghurt (7%) eller Åblomst vaniljeis

 

  1. Kog jordbær, vand og sødemiddel i nogle min. i en lille gryde.
  2. Rør kartoffelmelet ud i en kop sammen med vandet.
  3. Tag gryden af blusset og hæld forsigtigt – lidt efter lidt – kartoffelmelsjævningen i grøden.
  4. Hæld grøden over i en skål og lad den afkøle. Drys sødemiddel på den varme grød, så den ikke trækker skind.
  5. Servér med det ønskede tilbehør.
print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*