En dejlig frokostret. Saucen kan laves i god tid i forvejen. Saucen kan også laves med rygeost,
hvis man kan lide den røgede smag, der netop passer fint til aubergine.
60 g viktoriabarsfilet
1 tsk sesamfrø
1 tsk olie til stegning
Auberginesauce
1 lille aubergine
75 g friskost (20+)
salt & peber
Tilbehør
grønsager
Kom sesamfrø på en lille tallerken og pres fisken ned i, så den er dækket på begge sider. Varm olien op på panden og steg fisken, til den er sprød og gylden.
Skræl auberginen og skær den i grove tern. Kom den i en gryde med lidt vand og damp den i ca 10 minutter, til aubergine-stykkerne er møre. Blend dem derefter med osten og smag til med salt og peber.
Anret fisken med auberginesaucen og for eksempel let dampet blomkål og sugar-snaps.
Opskriften er fra Spis dig sund med fisk
Kilde: Blogget fra DDV’s opskriftside.