Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
25 g snittede skalotteløg
1 spsk kapers
2 spsk snittede krydderurter estragon, persille, kørvel etc.)
1 spsk vineddike
3 tsk olivenolie
salt & peber
2 hårdkogte æg
125 g rensede, små fine porrer
30 g flute
- Snit skalotteløget meget fint. Bland med kapers, krydderurter, eddike og olie.
- Dressingen smages til med salt og peber. Hårdkogte æg hakkes og vendes i dressingen.
- Porrerne dampes i lidt kogende, letsaltet vand i tre til fire minutter.
- Vandet hældes fra, og porrerne lægges på en tallerken. Dressing og æg hældes over porrerne.
- Retten serveres lun eller kold med flute til.
TIP Prøv at udskifte porrer med dampede asparges eller letkogte skorzonerrødder.
Opskriften er udgivet på hjemmet.dk – 02. JAN. 2012
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]