Salat med kylling og linser

 

Salat med kylling og linserSalaten er lækker – og god at tage med på arbejde, hvis den anrettes i plastbokse. Portionen er til 2 dage.

110 g røde linser
1/2 tsk salt
130 g kogt eller stegt kyllingebryst
400 g kogte broccoli (grønne bønner og/eller sukkerærter)

Dressing:
1 usprøjtet appelsin
3 spsk vineddike
1 fed hvidløg (kan udelades)
1 tsk spidskommen
salt og peber

  1. Skyl linserne grundigt i koldt vand. Kom dem i en gryde og dæk med frisk vand. Giv dem et opkog, tilsæt salt og lad dem simre 5 min. Hæld dem på en sigte og skyl dem med koldt vand.
  2. Pisk fintrevet appelsinskal sammen med 1 dl appelsinsaft, vineddike, knust hvidløg og krydderier. Vend afdryppede linser og grønsager i dressingen og anret m. tynde skiver kyllingebryst.

Serveres med 30 g brød pr. dag

Tip: Hvis man udelader linserne kan man i stedet bruge 240 g kyllingebryst

Opskriften er tilrettet efter en opskrift udgivet af hjemmet.dk – 30. JAN. 2012

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*