Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
2 æggehvider (pasteuriserede)
100 g Åblomst multisød
et lille nip salt
et nip vaniljekorn
1 tsk lys eddike
Citruskompot:
1 citron (usprøjtet)
1 appelsin (usprøjtet)
50 g Åblomst multisød
½ vaniljestang (flækket)
1 tsk maizenamel
- Pisk æggehviderne meget stive. Kom multisød, salt, vaniljekorn og eddike i og pisk, til det er helt fast.
- Læg bagepapir på en bageplade og læg æggehvidemassen i store klatter. Lav en fordybning i hver.
- Bag dem ved 160 grader i ca. 45 min., til de er gyldne. Tag dem ud af ovnen og afkøl dem på en rist.
- Kompot: Riv skrællen af citrusfrugterne. Skær fileter ud af frugten og kom dem i en skål. Pres saft af resten og kom den i en gryde sammen med skrællen, multisød og vaniljestang. Kog på lavt blus i et par min.
- Udrør maizena i lidt vand og rør det i saften. Kog igennem, til det tykner. Tag gryden af varmen og vend citrusfileterne i. Servér marengsene med citruskompotten.
Kalorier 114 kcal
Protein 9 g 30%
Kulhydrat 18 g 59%
Fedt 1 g 11%
Fibre 3 g
Opskriften er udgivet af hjemmet. dk -11. OKT. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]