Kanelknækbrød

Kanelknækbrød

Ingredienser:
25 g gær
ca. 1 dl vand (lunkent)
et lille nip salt
1 spsk Åblomst-multisød
1-2 tsk kanel
ca. 100 g grahamsmel

 

  1. Opløs gæren i vand. Tilsæt salt, multisød og kanel. Rør mel i, til dejen kan æltes.
  2. Rul dejen ud i ca. ½ cm’s tykkelse og skær den i rektangler, der prikkes med en gaffel og drysses med en anelse ekstra kanel.
  3. Bag knækbrødene ved 225 grader i ca. 10 min., til de er gyldne og sprøde. Tag dem ud af ovnen og afkøl dem på en rist. Servér brødene med marmelade eller ost.

(Kalorieberegningen er udregnet for 30 g knækbrød)
Kalorier 97 kcal
Protein 3 g 13%
Kulhydrat 21 g 80%
Fedt 1 g 7%
Kostfibre 4 g

Opskriften er udgivet på hjemmet.dk – 31. JAN. 2014

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*