Af: Vægtkonsulenterne
Lækker kalvekebab med en skøn gulerodstzatziki.
Ingredienser:
25 g løg
1 tsk. persille
½ fed hvidløg
170 g hakket kalvekød uden fedt
5 g barbecuesovs
salt og peber
50 g squash
50 g cherrytomater
Gulerodstzatziki:
100 g gulerod
½ fed hvidløg
50 g DDV-yoghurt 7%
dild
- Hak løg, persille og hvidløg. Kom det i en skål sammen med kalvekød, barbecuesovs, salt og peber, og rør det sammen til en fars. Form til kødboller.
- Flæk squashen på langs og skær den i skiver.
- Træk skiftevis squash, kødboller og tomater på spyd og grill, til kødbollerne er gennemstegte.
- Gulerodstzatiki: Riv guleroden groft. Bland presset hvidløg med yoghurt, klippet dild og salt i en skål og tilsæt gulerod. Lad tzatzikien trække i 5-10 min. inden servering.
- Servér de grillede kebabspyd med gulerodstzatzikien.
Kalorier 272 kcal
Protein 41 g 60 %
Kulhydrat 15 g 25 %
Fedt 5 g 15 %
Kostfibre 5 g
Opskriften er udgivet på hjemmet.dk – 26. Sep. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]