Kalvefrikasse med grønsager

Kalvefrikasse med grønsager

Ingredienser

120 g kalvekød uden fedt (stykker)
100 g kartofler (stykker)
100 g gulerødder (stykker)
100 g fine ærter
1 dl minimælk
5 g mel
30 g DDV yoghurt 7 %
salt og peber
1 bundt kørvel

  1. Kom kød, kartofler og gulerødder i en gryde og hæld vand på, så det lige dækker.
  2. Kog på lavt blus, til de er møre. Tilsæt herefter ærterne.
  3. Ryst minimælk, mel og yoghurt sammen og jævn frikasséen med blandingen.
  4. Kog retten op og tag gryden af varmen.

Smag til med salt og peber, vend hakket kørvel i og servér.

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.

Sakset fra hjemmet.dk – juli 2013

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*