Nyd en lækker portion risengrød med god samvittighed.
Ingredienser:
30 g brune ris
½ dl vand
1¼ dl minimælk
1 nip salt
5 g smør
Kanelsukker:
1 spsk åblomst Multisød eller sukrin
1 tsk kanel
SÅDAN GØR DU
Skyl risene godt og kog først i vand i et par minutter. Når det er ved at tykne, tilsættes mælk og salt. Lad det koge op og skru så helt ned for blusset. Lad grøden simre i ca. 45 minutter. Servér risengrøden med smørklat og kanelsukker. Kanelsukker Bland åblomst Multisød eller sukrin og kanel.
Tip
Spis risengrøden med et glas kalorielet rød saftevand eller hvidtøl til.
Opskriften er fra kogebogen ‘Jul uden sul’.
Sakset fra vaegtkonsulenterne.dk – december 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]