Mangler du inspiration til madpakken eller skovturen? Få her en lækker opskrift fra vores opskriftbog “Spis dig sund: frokoster og mellemmåltider”.
1 æg
1 æggehvide
25 g drænet yoghurt
30 g groft brød uden skorpe
1 tsk bagepulver
salt
peber
50 g squash
50 g gulerod
50 g babyspinat
60 g serranoskinke uden fedtkant
Kom æg, æggehvide, yoghurt, brød og bagepulver i en minihakker og kør det jævnt. Krydr med salt og peber. Skyl squash, skrub eller skræl gulerod og riv begge. Skyl og slyng spinat. Vend squash, gulerod og hele spinatblade i dejen. Fordel i muffinforme og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til de er faste og gyldne. Læg skinken på bagepapir ved siden af i ovnen i de sidste 5 minutter. Spis muffinsene med den sprøde skinke på.
TIP:
Spises lune eller kolde.
Opskriften er fra vaegtkonsulenterne.dk, 7. august 2015
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]