Ingredienser:
200 g knoldselleri
100 g porrer
½-1 rød chilipeber
2-3 fed hvidløg
1 tsk olie (til stegning)
ca. 2 tsk sojasovs
ca. ½ dåse hakkede tomater
100 g DDV-yoghurt (7%)
salt og peber
150 g revet ost (maks. 20+)
Fremgangsmåde:
- Skræl sellerien, skær den i tynde skiver og blancher dem i kogende vand. Svits porrer, chilipeber og hvidløg i fedtstoffet og tilsæt sojasovs, tomater og yoghurt. Krydr med salt og peber.
- Fordél selleriskiverne lagvis med grønsagsblandingen imellem i et ovnfast fad. Drys med ost og bag lasagnen i 30-35 min ved 220 grader.
Kalorier 571 kcal
Protein 59 g 41%
Kulhydrat 27 g 23%
Fedt 23 g 36%
Kostfibre 12 g
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]