Grillet mørbrad med peberfrugtpesto

Grillet mørbrad med peberfrugtpesto

DDV opskrift til en pers.

Ingredienser:

170 g svinemørbrad (uden fedt)
100 g squash (tykke skiver)
5 g olie (til pensling)
salt og peber
krydderi efter smag (f.eks. barbecuemix)
Peberfrugtpesto:
100 g rød peberfrugt
1 fed hvidløg
30 g pinjekerner (eller mandler)
15 g olie
2 spsk vineddike
salt og peber

lidt rucolasalat

  1. Afpuds mørbraden, skær den i tykke bøffer og bank dem lidt flade.
  2. Pensl bøfferne og squashskiverne med olie og krydr dem, inden de grilles.
  3. Grill dem, til de er tilpas møre.
  4. Skær peberfrugt i grove stykker og kom dem i en minihakker med hvidløg, pinjekerner, olie og vineddike. Kør det hele til en grov pesto. Smag til med salt og peber.
  5. Servér bøfferne med pestoen og de grillede squash på lidt rucolasalat.

Kalorier 607 kcal
Protein 46 g (30%)
Kulhydrat 13 g (9%)
Fedt 42 g (61%)
Kostfibre 3 g

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*