DDV opskrift til en pers.
Ingredienser:
170 g svinemørbrad (uden fedt)
100 g squash (tykke skiver)
5 g olie (til pensling)
salt og peber
krydderi efter smag (f.eks. barbecuemix)
Peberfrugtpesto:
100 g rød peberfrugt
1 fed hvidløg
30 g pinjekerner (eller mandler)
15 g olie
2 spsk vineddike
salt og peber
lidt rucolasalat
- Afpuds mørbraden, skær den i tykke bøffer og bank dem lidt flade.
- Pensl bøfferne og squashskiverne med olie og krydr dem, inden de grilles.
- Grill dem, til de er tilpas møre.
- Skær peberfrugt i grove stykker og kom dem i en minihakker med hvidløg, pinjekerner, olie og vineddike. Kør det hele til en grov pesto. Smag til med salt og peber.
- Servér bøfferne med pestoen og de grillede squash på lidt rucolasalat.
Kalorier 607 kcal
Protein 46 g (30%)
Kulhydrat 13 g (9%)
Fedt 42 g (61%)
Kostfibre 3 g
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]