Af: Vægtkonsulenterne, 18. marts 2013
Lækker hjemmelavet og sund müsli til din yoghurt.
Ingredienser
• 300 g havregryn
Fyld
• 25 g hørfrø
• 25 g solsikkekerner
• 25 g græskarkerner
• 25 g hakkede mandler
• 50 g olie
• 1 dl vand
• Multisød efter smag
- Hæld havregryn op i en stor skål.
- Bland hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og hakkede mandler sammen og vend det herefter sammen med havregrynene.
- Hæld olie, vand og Multisød op i blandingen og rør det rundt.
- Læg müslien på bagepapir i en stor bradepande og bag den i en varm ovn ved 200° i ca 15-20 minutter.
- Rør rundt i massen en gang imellem, så den bliver ensartet bagt. Den skal være lysebrun.
- Spis müsli ovenpå yogurt.
OBS: Én portion er 40 g.
TIP! Dette er en stor portion. Den holder sig godt i et glas eller i en dåse med låg på.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]