Af: Vægtkonsulenterne, 08. maj 2013
Denne kendte franske salat er super sommerlig og fyldt med gode proteiner.
Ingredienser
• 50 g blommetomater
• salatblade
• 50 g forårsløg
• 50 g agurk
• 15 g sorte oliven (gerne salte, soltørrede – og græske)
• salatblade
• 50 g forårsløg
• 50 g agurk
• 15 g sorte oliven (gerne salte, soltørrede – og græske)
• 60 g tunbøf
• 1 smilende æg (kogt ca 5 minutter)
• 1 smilende æg (kogt ca 5 minutter)
• 10 g olie
• 5 g balsamicoeddike
• basilikumblade
• 30 g brød
Del tomaterne og salatbladene. Snit forårsløget og agurken. Kom grønsagerne i en dyb tallerken og drys oliven henover.
Varm en pande op uden fedtstof. Steg tunen lynhurtigt, så den er brun udenpå og rød inden i. Køl tunen lidt af, skær den i tynde skiver og læg dem ovenpå salaten sammen med ægget.
Pisk olie og balsamicoeddike sammen og fordel dressingen over salaten og pynt med basilikumblade.
Server salaten med brødet til.
TIP! Skal det gå hurtigt, kan der kommes tun fra dåse på salaten.
Opskriften er fra bogen “Supersund – Fastfood”
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]