Kyllingescalopine med urter og tomater

kyllingescalopine med urter og lynstegte tomater

Perfekt til sommerens grillaftener.

120 g kyllingefilet
1 stor håndfuld blandede krydderurter (dild, persille, purløg, løvstikke)
5 g olie til stegning
1 fed hvidløg
salt & peber
citronsaft
200 g små tomater
10 g oliven
5 g olie
salt & peber
1 spsk mørk balsamicoeddike

Læg kyllingefileten på et skærebræt. Hold en flad hånd på kødet og skær det igennem. Så er der to meget tynde stykker kød. Bank herefter kødstykkerne fladt ud mellem to stykker køkkenfilm.

Hak urterne fint. Læg dem på den ene halvdel af hvert kødstykke. Fold kødstykkerne sammen, så urterne er inden i kødet. Varm olien op på en pande. Steg kødstykkerne sammen med hakket hvidløg. Krydr med salt og peber og pres lidt citronsaft på.

Varm olien op på en pande. Steg tomaterne hele i et par minutter ved god varme og tilsæt oliven til sidst. Server kødet og de stegte tomater og oliven med lidt god balsamicoeddike på.

Opskriften er fra kogebogen ‘ Low carb’

Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*