Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
2 æg (delte)
en håndfuld hakkede krydderurter (persille, purløg, basilikum)
salt & peber
1 tsk DDV plante 70 til stegning
blandet, grøn salat
Tilbehør:
tomater
brød
En omelet er nem at lave til en god weekendfrokost. Den skal ikke vendes, da den bliver for flad – den skal være luftig!
- Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med masser af hakkede krydderurter. Pisk hviderne stive og bland dem sammen med blommerne. Krydr med salt og peber.
- Varm en pande op med fedtstoffet og hæld massen på. Steg ved svag varme, til den har sat sig. Omeletten skal ikke vendes.
- Læg salat på halvdelen af omeletten, glid den over på en tallerken og fold den sammen.
- Server omeletten med tomater og godt brød til.
Kalorier: 196 kcal
Protein: 13 g 25 %
Kulhydrat: 13 g 29 %
Fedt: 10 g 46 %
Kostfibre 4 g
Opskriften er fra kogebogen ‘Spis dig sund: Æg, mælk, ost.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]