Du kan også stege frikadellerne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter afhængig af størrelsen.
120 g hakket okse- eller kalvekød
25 g hakket løg
3 tsk mel
1 tsk oregano
1 tsk timian
1 tsk krusemynte
salt & peber
1 tsk olie til stegning
Bland alle ingredienserne til frikadellerne sammen i en skål. Form farsen til frikadeller. Varm olie på panden og steg dem ca. 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.
Læg dem på en tallerken med folie over og hold dem lune.
Bulgursalat:
250 g tomater
75 g kogt bulgur
2 spsk friskhakket mynte
2 spsk friskhakket bred persille
25 g hakket rødløg
1 spsk citronsaft
15 g olivenolie
saft af 1 limefrugt
salt & peber
30 g brød
Hak tomaterne fint og bland dem sammen med bulgur i en skål. Bland herefter de øvrige ingredienser i og smag salaten til.
Server bulgursalaten sammen med de lune frikadeller og groft brød.
Opskriften stammer fra ‘Spis dig slank 5’