- 100 g hvidkål
- 25 g løg
- 25 g gulerod
- 50 g bønnespirer
- 5 g olie til stegning
- 120 g hakket oksekød (tatar)
- salt & peber
- 75 g forårsrulledej (fås frossen i asiatiske butikker)
- 10 g olie til stegning
- grøn salat
- soya
Snit hvidkålen og løget meget fint og riv guleroden. Bland grønsager sammen med bønnespirerne.
Varm en pande op med olien og svits hurtigt kødet. Tilsæt alle grønsagerne og steg dem i 5 minutter ved god varme.
Krydr med salt og peber.
Læg fyldet på den optøede forårsrulledej og rul den sammen. Husk at folde ind i enderne, så de holdes lukket. Fugt enderne, så rullen holdes sammen.
Varm olien på en pande og steg rullerne, til de er gyldne og sprøde.
Server forårsrullerne med grøn salat og soya til at dyppe rullerne i.
TIPS Fyldet kan varieres i det uendelige med hensyn til grønsager og kød. F.eks. kylling, kalkun, svinekød, kalvekød, m.m.
Opskriften er hentet fra den nye kogebog ‘Supersund fastfood’
Tips til at folde forårsruller, se her