God middagsmad, der bliver bedst med nye, lækre sommergrønsager, som kan varieres med dem, du lige har. Brug for eksempel majroer og grønne bønner.
170 g fedtfrit kalvekød
3 dl vand
50 g løg
1 spsk sorte peberkorn
1 tsk groft salt
100 g små, fine, nye gulerødder
100 g grønne asparges
100 g ærter
2 tsk mel
1 1⁄4 dl minimælk
30 g DDV yoghurt
salt & peber
1 bundt frisk dild eller persille
Skær kalvekødet i tern og kom dem i en gryde med vand, peberkorn, salt og løg, der er skåret i tynde både. Bring det i kog og lad kalvekødet koge ved svag varme og under låg i ca 15 minutter.
Skær gulerødder og asparges i mindre stykker. Kom dem i retten og kog yderligere i 5 minutter. Tilsæt ærterne og lad dem simre med i et par minutter.
Ryst mel, minimælk og yoghurt sammen og jævn retten med blandingen. Smag til med salt og peber og vend klippet dild eller persille i retten.
Opskriften er fra Spis dig sund med kød