Surf & turf er amerikansk og står for bøf og skaldyr, som er en usædvanlig dejlig kombination med et utal af variationsmuligheder.
Bearnaisesauce
25 g løg
50 g knoldselleri
50 g gulerod
10 g mayonnaise
25 g DDV yoghurt
2 tsk bearnaiseessens
2 tsk hakket estragon
salt & peber
Rösti
100 g vinterkartofler
5 g DDV plante 70 til stegning
5 g olie til stegning
85 g god bøf
85 g hummer eller krebs (dobbeltvægt med skal)
brøndkarse
Start med bearnaisesaucen. Skræl og findel løg, knoldselleri og gulerod og kog dem helt møre i usaltet vand.
Blend grønsagerne med mayonnaise, yoghurt, bearnaiseessens og estragon. Smag til med salt og peber.
Riv kartoflerne og knug al væden fra med hænderne. Varm fedtstoffet op på en pande. Steg kartoflerne i små klatter og pres dem flade med en spartel. Steg dem, til de er gyldne og sprøde.
Varm en grillpande op med fedtstoffet. Steg bøf og hummer/krebs, til de er tilpas gennemstegte. Anret rösti, bøf, hummer/krebs og bearnaisesaucen. Pynt med brøndkarse.