170 g lammeculotte
ca 1/2 tsk ingefær
ca 1/2 tsk kardemomme
ca 1/2 tsk kanel
1 fed presset hvidløg
25 g finthakket rødløg
40 g svesker uden sten
2 spsk friske koriander
salt & peber
200 g aubergine
1/2 tsk olie til stegning
salt & peber
citronsaft
Multisød
1 granatæble
Skær en lomme i lammeculotten. Bland ingefær, kardemomme, kanel, presset hvidløg, hakket løg, svesker i små tern og friske koriander sammen i en skål. Kom herefter massen ind i lommen på lammeculotten og krydr med salt og peber.
Læg culotten på risten. Sæt den i en varm ovn ved 200° og steg den i ca 25 minutter.
Skær auberginerne i tynde skiver og steg dem på en grillpande i olie. Krydr med salt og peber.
Kom lidt citronsaft, Multisød og granatæble-kernerne i en gryde. Giv det et opkog og hæld det over de stegte auberginer.
Skær lammeculotten i skiver og server dem sammen med auberginerne. Hæld granatæblekernerne oven på auberginerne. Pynt retten med hakket koriander.
Opskriften stammer fra ‘Spis dig slank 5’