Provence tunsalat

Provence tunsalat

En god og fyldig frokostsalat.

100 g grønne bønner
100 g artiskokhjerter
75 g tomater
25 g rødløg

100 g tun
20 g ansjoser
7 store kapers på stilk
grøn salat

3 tsk olivenolie
3 tsk vineddike
1 tsk sennep
salt & peber

30 g brød

Damp de grønne bønner. Skær artiskokhjerterne og tomaterne i kvarte og skær løget i tynde både. Bland alle grønsagerne og kom tun, ansjoser og kapers på salaten.

Rør olie, vineddike og sennep sammen med salt og peber og kom dressingen ud over salaten. Server tunsalaten med 30 g brød til.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

One Reply to “Provence tunsalat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*