120 g tatar
75 g finthakkede løg
75 g fintrevne gulerødder
75 g groftrevet squash
100 g hakkede tomater (dåse)
50 g tomatkoncentrat
2 spsk hakket persille
1 tsk tørret oregano
1 fed hakket hvidløg
salt & citronpeber
30 g tørrede lasagneplader
Bechamelsauce
2 1/2 dl minimælk
3 tsk maizenamel
salt & peber
ostekrydderi (pizzakrydderi fra Santa Maria)
reven muskatnød
Svits løg og kød i en tykbundet gryde. Tilsæt hakket hvidløg, tomatkoncentrat, hakkede tomater, gulerødder og squash.
Lad kødsaucen småsimre i cirka 10 minutter. Smag til med salt og citronpeber. Vend forsigtigt persillen i retten.
Kom minimælken i en gryde og jævn den med maizenamel. Smag til med salt, peber, pizzakrydderi og reven muskatnød.
Tag et lille, men højt fad og kom skiftevis kødsauce, lasagneplader og becahmelsauce i.
TIPS
Knæk lasagnepladerne. Derved opnås flere lag. Der kan også bruges pastaskruer eller lignende i retten i stedet for lasagneplader.
Opskriften er fra bogen Ung & slank