Tyndbrødet smager rigtig godt og kan sagtens gemmes i en dåse nogle dage.
80 g røget, norsk laks i skiver
Dressing:
50 g DDV yoghurt
4 spsk blandede krydderurter, f.eks. dild, purløg og estragon
salt & peber
Tyndbrød:
1 dl lunkent vand
1/2 pakke gær
1 tsk salt
15 g olie
100 g grahamsmel
1 tsk olie til pensling
salat til råkost
- Bland youghurten sammen med hakkede krydderurter og krydr med salt og peber.
- Fordel dressingen oven på lakseskiverne og rul dem sammen omkring dressingen.
- Udrør gæren i lunkent vand sammen med salt og olie. Rør melet til en klistret dej. Smør 2 stykker bagepapir med 1 tsk olie og rul dejen ud herimellem.
- Fjern det øverste stykke papir og bag brødet i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Køl tyndbrødet af på en rist.
- Server lakserullerne med 60 g tyndbrød og salat eller råkost.
Tip:
Brug 30 g brød ad gangen, som brød til morgenmad eller frokost.
Opskriften stammer fra ‘Spis dig slank naturligvis’
Beregninger til kostdagbog:
1 fisk
1 mælkegruppe 3
1-2 brød (kan gemmes fra morgenmad til frokost)
Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk – 2011
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]