Fyldt laks

Fyldt laksDet ser flot ud, og det smager mindst ligeså godt. Og så er det ikke spor svært.

 

170 g laksefilet med skind
30 g DDV yoghurt
20 g rødløg
dild & purløg
salt & peber

Tilbehør
blandet salat

Tænd ovnen på 225°.

Læg laksefileten med skindsiden nedad og
skær et snit midt i den på den lange led.
Undgå at skære igennem skindet og helt ud
til enderne.

Rør yoghurt med hakket rødløg, hakkede krydderurter, salt og peber. Kom yoghurt-blandingen ned i laksen og bag den i ovnen i ca 10-15 minutter.

Server den fyldte laks med en god, blandet salat til.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*