Tortillaen kan laves med stort set alle grønsager i stedet for hokaido (hokaido er et lille græskar). Vil også smage rigtig godt med blandede rodfrugter såsom knoldselleri og gulerødder.
200 g hokaido
2 æg
63 g DDV yoghurt 7%
1 tsk tørret oregano
salt og peber
grøn salat
brød
Del hokaidoen, fjern kerner og skræl den. Skær hokaidokødet i tern og kom dem i letsaltet, kogende vand i ca. 5 minutter, så de stadig er ‘al dente’. Afkøl hokaidoen.
Pisk æg og yoghurt sammen og krydr med oregano, salt og peber.
Kom hokaidoternene i et ovnfast fad og hæld æggeblandingen over. Kom fadet i en 200° varm ovn i ca. 20 minutter og bag den, til overfladen er gylden, og tortillaen føles fast.
Skær tortillaen i firkantede stykker og server dem med en grøn salat og brød til.
Opskriften er fra Spis dig sund – æg, mælk og ost