Mexicansk guf! Så det er bare om at nyde hver en mundfuld. Der kan bruges enhver anden type ost, der kan smelte.
60 g tortillapandekage
50 g cheddarost (max 45+)
lidt paprika
Guacamole
1/2 avokado
63 g DDV yoghurt
1/2 fed hvidløg
citronsaft
lidt tabasco
salt & peber
tomater
agurk
grøn salat
Skær totillaen i små trekanter og læg dem på bagepapir på en bageplade. Riv cheddarosten fint og drys den på trekanterne. Krydr med lidt paprika og bag de mexicanske nachos i en varm ovn ved 250 grader, til osten er smeltet, og de er gyldne.
Mos avokadoen med yoghurt og smag til med presset hvidløg, citronsaft, lidt tabasco, salt og peber.
Server de varme nachos med guacamolen og en salat af tomater, agurk og grøn salat.
TIPS
Der kan kommes hakkede tomater i guacamolen.
Opskriften er fra bogen Spis dig sund med æg, mælk & ost