60 g sandwichbolle
35 g friskost
Fyld
2-3 tynde skiver agurk
lidt revet peberrod
40 g roastbeef i skiver
lidt spinatblade
40 g skæreost max 20+ (13%)
et par tynde tomatskiver
et par rødløgsringe
Persillepesto
10 g olie
persille
1 fed hvidløg
salt & peber
Flæk sandwichbollen og smør top og bund med friskost. Læg bollen sammen med fyldet lagvis og i rækkefølge.
Blend ingredienserne til pestoen sammen. Smag den til, hæld den ovenpå fyldet og læg toppen på sandwichbollen.
TIPS
Server en blandet salat af små spinatblade, tomater, agurk og lidt rødløg. Er hele portionen af persillepestoen ikke brugt, så er det en god idé at bruge resten som dressing til salaten.
Opskriften er fra jubilæumsbogen Spis dig slank 6
Beregninger til kostdagbog:
1 frugt (byttes til 30 g brød)
2 fedtstoffer
½ portion oksekød
½ portion ostegruppe 1