30 g sandwichbrød
100 g tomater
salatblade
120 g kogt eller stegt kyllingebryst
Dressing
20 g kalorielet mayonnaise
125 g DDV yoghurt
1 tsk. karry
salt & peber
karse
100 g gulerødder
100 g knoldseller
icebergsalat
Rist brødet. Skær tomaterne i skiver. Læg salatblade og tomatskiver på brødet. Skær kyllingebrystet i skiver og læg det oven på.
Bland mayonnaise, yoghurt og karry sammen. Smag til med salt og peber og læg lidt af dressingen på. Pynt med karse.
NB
Kom resten af dressingen oven på grønsagerne. Riv gulerødder og selleri groft. Bland det sammen med fintsnittet salat. Hæld resten af dressingen over salaten.
TIPS
Kom lidt citronsaft i dressingen
Opskriften er fra Spis dig slank 5 (side 114)
Beregninger til kostdagbog
2 mælk
2 fedt