Fiskelasagne

Fiskelasagne

170 g laks el. lyssej (i små tern)

Tomatsauce
100 g løg
1 fed hvidløg
1 tsk. olie til stegning 100 g hakkede tomater (dåse)
Tørret basilikum
Salt og peber

Hvid sauce
2½ dl skummetmælk
3 tsk. majsstivelse
Salt og peber
Lidt reven muskatnød
30 g lasagneplader

Hak løg og hvidløg fint og svits dem på en pande i olien. Tilsæt de hakkede tomater og kog saucen sammen i ca. 10 min. Smag til med basilikum, salt og peber. Rør majsstivelsen i skummetmælken og bring det i kog. Smag til med revet muskatnød, salt og peber. I et passende ovnfast fad lægges først tomatsauce, så lasagneplader, fisken og til sidst den hvide sauce. Er det et lille, højt fad, kan der blive flere lag.
Bag lasagnen i en varm ovn ved 200° i ca. 45 min., til overfladen er gylden og fisken er gennembagt.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*