Kanelkage med frugtsalat

Kanelkage med frugtsalat

En god kage til eftermiddagsteen. Kagen kan godt fryses, hvis du bager større portioner ad gangen.

125 g DDV yoghurt
30 g let mayonnaise
40 g DDV skummetmælkspulver
45 g mel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
multisød

1 tsk DDV plante 70 til smøring af form

Rør yoghurt og mayonnaise sammen. Bland skummetmælkspulver, mel, bagepulver og kanel sammen og vend det i yoghurtblandingen.

Smag dejen til med multisød og kom den i en lille form, som er smurt med fedtstoffet. Bag kagen i en varm ovn ved 180° i ca 40 minutter.

Frugtsalat
63 g DDV yoghurt
citronsaft
vaniljekorn
multisød
¼ mangofrugt
75 g jordbær

Til frugtsalaten røres yoghurten op med citronsaft og smages til med vaniljekorn og multisød. Skær frugten i små tern og vend den i yoghurten.

Server frugtsalaten på kagen, når den er afkølet.

TIPS
Byt jordbær ud med hindbær.

Opskriften er fra bogen Spis dig sund æg, mælk & ost

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*