En god kage til eftermiddagsteen. Kagen kan godt fryses, hvis du bager større portioner ad gangen.
125 g DDV yoghurt
30 g let mayonnaise
40 g DDV skummetmælkspulver
45 g mel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
multisød
1 tsk DDV plante 70 til smøring af form
Rør yoghurt og mayonnaise sammen. Bland skummetmælkspulver, mel, bagepulver og kanel sammen og vend det i yoghurtblandingen.
Smag dejen til med multisød og kom den i en lille form, som er smurt med fedtstoffet. Bag kagen i en varm ovn ved 180° i ca 40 minutter.
Frugtsalat
63 g DDV yoghurt
citronsaft
vaniljekorn
multisød
¼ mangofrugt
75 g jordbær
Til frugtsalaten røres yoghurten op med citronsaft og smages til med vaniljekorn og multisød. Skær frugten i små tern og vend den i yoghurten.
Server frugtsalaten på kagen, når den er afkølet.
TIPS
Byt jordbær ud med hindbær.
Opskriften er fra bogen Spis dig sund æg, mælk & ost