Sandwich med kyllingesalat

Sandwich med kyllingesalat

120 g tilberedt kylling
50 g rød peberfrugt
50 g bladselleri
50 g forårsløg
2 spsk. hakket persille

Avocadodressing
½ avocado
30 g DDV (7%) yoghurt
Lidt tabasco
Lidt citronsaft
Salt og peber

60 g groft brød

TIP

• Salaten kan laves på samme måde med tun (fra dåse).

Del kyllingekødet i små trevler med to gafler. Hak grønsagerne meget fint og bland dem sammen med kylling og hakket persille. Mos avocado i yoghurt og smag til med tabasco, citronsaft, salt og peber. Rist brødet, smør dressingen på brødet, og læg brødet sammen om salaten.
Pak eventuelt madpakkepapir om sandwichen for at holde den sammen, eller server den på en tallerken.

Opskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*