Calzone

Skøn ret med masser af smag.

60 g brøddej (køb f.eks. færdig pizzadej)

50 g løg
1 fed hvidløg
50 g rød peberfrugt
1 tsk. olie til stegning
60 g hakket tatarkød
¼ tsk. kanel
¼ tsk. chilli
3 spsk. hakket persille
Salt og peber

Snit løg, hvidløg og peberfrugt så fint som muligt. Varm en pande op med olien og steg grønsagerne, til de lige har taget farve. Tilsæt oksekødet og svits under omrøring, til alt kødet er delt fra hinanden. Krydr med kanel, chili og persille samt salt og peber.
Rul 60 g brøddej ud til en stor cirkel.
Fordel kødblandingen på halvdelen af dejen, fold sammen og ”lim” dem sammen med lidt vand og pres ned med en gaffel rundt i kanten. Læg calzonen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200°, til den er gylden.
Server evt. en blandet salat til calzonen.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*