Spidskålssalat med ddv-yoghurt

Spidskålssalat med dddv yoghurt

Ca. 200 g fintsnittet spidskål
100 g DDV yoghurt 7%
10 g citronolie
1 fintsnittet skalotteløg
1 fed presset hvidløg
Hakket dild
Salt

10 g solsikkekerner
5 g olie til stegning
Krydderier

Snit spidskålen fint.
Bland yoghurt, citronolie, finthakket skalotteløg, presset hvidløg og hakket dild sammen.
Vend spidskålen i blandingen og smag til med salt.
Rist solsikkekernerne på en varm pande i olie og tilsæt krydderier, f.eks. kryddersalt.

TIP:

Dejligt tilbehør til grillet kød, fisk eller fjerkræ.

Opskriften er fra Familie Journal

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*