Risklatkager

Risklatkager

1 dl kærnemælk
1 æg
45 g mel
½ tsk. natron
Revet skal af økologisk citron
Citronsaft af ½ citron
½ tsk. kardemomme
75 g kogte ris
En knsp. salt
Ca. 4-5 dråber flydende sødemiddel
1 tsk. DDV plante 70 til stegning
15 g sukkerfri hindbærmarmelade

Pisk alle ingredienserne til dejen godt sammen. Dejen må gerne hvile i ca. ½ time, inden den steges. Varm fedtstoffet op på en pande og steg dejen i små klatter, til de er lysebrune på begge sider.
Server klatkagerne lune med marmeladen.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter 

Denne opskrift kan bruges til brunch.

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*