60 g burgerbolle
80 g tatarkød
50 g løgringe
100 g skiveskårne tomater
50 g agurker
30 g kalorielet mayonnaise
6 tsk ketchup
salt & peber
salatblade
150 g grønsager efter ønske
Form kødet til en flad bøf og steg den på panden. Krydr den med salt og peber.
Flæk burgerbollen og rist den på/i en brødrister eller i en ovn. Smør mayonnaisen ud på den lune burgerbolle og kom salatblade på både bund og top. Læg bøffen oven på salaten.
Kom ketchup på bøffen samt løgringe, tomatskiver og agurker. Slut af med at lægge den anden halvdel af burgerbollen oven på.
Opskriften er fra bogen Ung og slank
Mine beregninger til kostdagbogen:
2 x 30 g brød (byttes evt. med frugt)
1 oksekød (kan dog bruge op til 120 g)
grønt 350 g (200 g er nok, hvis du ikke har brug for mere)
3 fedtstof
6 ekstra (ketchup)