- 170 g fadkoteletter uden synligt fedt (vejes efter stegning)
- Salt og peber
- Karry
- 2 tsk olivenolie
- 200 g porrer
- 1 æble
- 125 g ananas i tern + 2 spsk saft
- 1 dl vand
- 50 g DDV yoghurt
- evt 1 tsk bouillon
Koteletterne krydres med salt, peber og lidt karry. Put 2 tsk olie i en pande og tilsæt lidt karry. Varm olien op, og brun koteletterne hurtigt heri. Koteletterne lægges herefter i et ildfast fad.
Porrerne skæres i skiver, æblet i både. Vend det på panden sammen med en dl vand (eller bouillon) indtil det har taget lidt farve. Tilsæt yoghurt, ananas og saft, smag til med krydderier og hæld det hele oven på koteletterne. Sæt fadet i oven ved 180 grader i ca 15-20 min.
TIPS: Man kan tilsætte lidt ristet kokosmel og/eller ristede mandelflager,
Kostdagbog
- dagsration fedtstof til stegning
- 2 frugter
- 1/4 mælkegruppe (3)
- Evt 1 eller flere ekstra (bouillon, mandler, kokosmel)
Opskriften er en jeg selv har sat sammen. (Tilpasset 2010 kostplanen)
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Hej Birthe!
Rigtig lækker og velsmagende ret! Jeg lavede den dog med kyllingfilet, i ret store stykker. Det fungerede fint!
Tak for en god og inspirende hjemmeside, flot arbejde!
Mvh Lene
Lene T(Quote)
Hvis saucen er lidt for syrlig, kan man tilsætte lidt sødemiddel.
Denne ret gør altid lykke i min famile… både blandt børn, unge og gamle 🙂
Birthe(Quote)