- 250 g kogte blomkålsbuketter
- 75 g pasta
- 100 g champignon i skiver
- paprika
- salt og peber
Læg de kogte blomkålsbuketter og den kogte pasta sammen med de skiveskårne champignoner ned i et ovnfast fad. Drys paprika, salt og peber på.
Ostesauce
- 150 g revet ost (max 13%, 20+)
- 3 tsk maizenamel
- 2½ dl skummetmælk
- salt og peber
Rør maizenamel op i den kolde mælk og kog det langsomt op i ca. 3-5 minutter. Tag gryden af varmen og rør osten i. Smages til med salt og peber. Hæld ostesaucen over grøntsagerne og drys med paprika. Gratiner retten i en varm ovn ved 225C til overfladen er gylden, i ca. 15-20 minutter.
NB! Serveres med 30 g groft rugbrød, der evt er smurt med lidt stærk sennep på.
Opskriften er fra Spis dig slank 2
Mine beregninger til kostdagbog:
- 1 frugt (pasta)
- 2/4 mælkegruppe 1
- 3 ekstra (maizenamel) + evt. sennep
- 1 ost
- 350 g grønt
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 2]