Uhmm… dejlig italiensk middagsmad. Retten kan også laves med tyndtskåret okseinderlår eller kylling, der er banket fladt ud.
120 g meget tynde skiver kalveinderlår
50 g Parmaskinke uden fedtkant
store, friske salvieblade
salt & peber
tørret basilikum
1 tsk olie til stegning
200 g cherrytomater
2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
1 spsk mørk balsamicoeddike
salt & peber
75 g kogt pasta
frisk basilikum
Læg kalvekødet ud på et skærebræt og bank det let, så det bliver helt fladt.
Læg 1 skive Parmaskinke på hvert stykke sammen med 2-3 salvieblade. Fold hvert kødstykke sammen til en flad pakke. Krydr pakkerne med salt, peber og tørret basilikum og steg dem i olie.
Tag de stegte pakker af panden og hold dem varme. Halver cherrytomaterne, kom dem på panden og lad dem stege, til de er faldet sammen. Hæld bouillon og balsamicoeddike over og lad den koge lidt ind. Smag saucen til med salt og peber.
Anret tomaterne, saucen og kødet på den kogte pasta og pynt med frisk basilikum.
Opskriften er fra Spis dig sund med kød