- 25 g minimælk
-
12,5 g gær
-
30 g let mayo
-
1 æggeblomme
-
45 g mel
-
sød
Creme:
- 1 æggehvide
- 75 g minimælk
- 5 g mel
- 1/2 til 1 tsk sød
- 1/2 tsk vaniljekorn
- evt gul frugtfarve, men kan udelades
- 15 g hindbærmarmelade
Rør gæren ud i mælken, som lunes. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Lav 2 boller, lav en lille fordybning i midten til den hjemmekogte creme.
Creme:
Pisk æggehviden med minimælk, mel og sød, vaniljekorn og evt frugtfarve. Varm det i en lille gryde til cremen tykner.
Fyld cremen i bollerne og fordel 15 g sukkerfri marmelade ovenpå cremen. Stilles til hævning i 30 minutter. Bages ved forvarmet oven 200 grader i 15 minutter.
Opskriften er fra bogen: Spis dig sund – Æg og ost (billedet fra ddv’s forum)
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]