Laksecreme med salat & granatæble

Laksecreme med salat & granatæble

Cremen kan laves af alle typer tilberedt fisk, så er der en rest torsk eller andet tilovers fra middagsmaden, er det oplagt at tilberede denne opskrift.

Laksecreme

  • 80 g tilberedt laks (eventuelt røget eller fra dåse)
  • 30 g DDV yoghurt 7%
  • 50 g agurk
  • 50 g bladselleri
  • ca 1 spsk hakket dild eller anden krydderurt
  • salt & peber
  • lidt citronsaft
  • 1 granatæble
  • 100 g blandet, grøn salat

30 g brød

Kom laks og yoghurt i en minihakker og kør det sammen, til det er cremet. Kom det over i en skål. Hak agurk og bladselleri i bittesmå tern og vend grønsagerne i cremen med klippet dild. Smag til med salt og peber samt lidt citronsaft. Pil kernerne ud af granatæblet.

Læg en blandet, grøn salat på en tallerken. Anret lakse-cremen på salaten og drys med granatæblekerner. Server brød til.

Opskriften er fra bogen Sund & slank året rundt – frokoster

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*