Fiskefingre kan være en kedelig frostvare, men er helt anderledes gode, når de er hjemmelavede. Familiens børn vil blive henrykte!
- 175 g torskefilet (fileten skal være tyk og reel)
- 25 g DDV yoghurt
- 3 tsk rasp
- 1 tsk plantemargarine til stegning
- salt & peber
Tilbehør: 3 tsk remoulade, grønsager
Skær torskefileterne ud i stave. Vend dem i yoghurt og derefter i rasp. Varm fedtstoffet på panden, læg fiskestængerne på og skru lidt ned for varmen. Vend fiskene, så alle sider bliver gyldenbrune. Krydr dem med salt og peber. Alternativt kan de kommes på en bageplade og steges i ovnen. Husk at vende dem undervejs.
Server fiskefingrene med remoulade og grønsager efter eget valg.
Kalorier 252 kcal
Protein 33 g 52%
Kulhydrat 5 g 7%
Fedt 12 g 41%
Kostfibre 1 g
Opskriften er fra Spis dig sund med fisk
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]