Nem, kold frokostanretning. Salaten kan laves i god tid i forvejen og bruges i andre sammenhænge, for eksempel til stegt fisk.
- 40 g røget laks
- 40 g lakserogn
Sellerisalat
- 200 g knoldsellere
- 63 g DDV yoghurt
- 30 g let mayonnaise
- 1 tsk sennep
- salt & peber
Tilbehør
- salatblade
- 30 g brød
Skræl sellerien og skær den i meget tynde stave og kom dem kort i kogende vand. Lad sellerien afkøle.
Rør yoghurt med mayonnaise og sennep og smag til med salt og peber.
Vend sellerien i dressingen og anret sellerisalaten på salatblade med røget laks og lakserogn.
Server brødet til.
TIPS
Salaten kan laves med jordskokker i stedet for selleri.
Opskriften er fra Spis dig sund med fisk
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]